Bokföring Linköping

Bokföring som ger dig mer tid över till annat!

Ekonomitjänster

VÅRA TJÄNSTER INOM BOKFÖRING & REDOVISNING

Löpande bokföring - Varje kontering korrekt utförd och tydliga rapporter som ger dig kontroll på det ekonomiska läget i företaget vid varje tidpunkt. Det får du om du anlitar oss för att ta hand om din löpande bokföring.

Fakturering - Låt oss ta hand om din fakturering. Vi skapar fakturorna, skickar ut dem till kund och följer upp betalningsingången.

Kundreskontra - Full koll på kunderna och status på deras fakturor.

Bokslut - Få tydligt och korrekt uppställda bokslut som kan användas både internt och vid redovisning till myndigheter eller delägare.

Budgetering - Vi hjälper dig att ta fram en detaljerad budget så att du vet hur du kan investera vist i företaget och hushålla med tillgångarna under året.

Moms- och skattedeklarationer - Korrekt ifyllda momsdeklarationer och skattedeklarationer gör att du kan känna dig trygg i att skatten blir rätt och att du slipper krångel med Skatteverket.

Hantering av sociala avgifter och löner - Du som har anställda eller själv tar ut lön i ditt företag kan få hjälp att fylla i kontrolluppgifter, arbetsgivardeklaration och ta hand om löneadministrationen så att allt blir rätt både gällande löner och sociala avgifter.

Få kvalificerad hjälp med din bokföring i Linköping till ett bra pris!