Bokföring Linköping

Bokföring som ger dig mer tid över till annat!

Om oss

År 2015 startades vi. Vi är utbildade och kvalificerade redovisningsekonomer som erbjuder bokföring och andra typer av ekonomi- och redovisningstjänster till kunder i Linköping med omnejd. Vår målsättning är att du som kund ska få mer tid över till din kärnverksamhet, din familj och dina fritidsintressen istället för att sitta och krångla med siffrorna. Vi är proffs på ekonomi och tar gärna över det lasset åt dig!

Hos oss kan du få hjälp med allt från löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, lönehantering och fakturering till moms- och skattedeklarationer, bokslut och mycket mer. Kort sagt - allt som behövs inom bokföring i små och medelstora företag i Linköping!

För närvarande använder vi ekonomiprogrammet Visma Spcs, ett mycket vanligt bokföringsprogram i Sverige som levererar tydliga rapporter och utdrag i standardformat. Självklart kan vi arbeta i andra ekonomiprogram om du som kund redan har ett annat etablerat system.

Arbetet utförs normalt sett från kontoret i Linköping, men vi kan även arbeta på plats hos er vid behov.

Välkommen att boka ett första förutsättningslöst möte så berättar vi mer om de tjänster vi erbjuder och om hur vi kan hjälpa dig med företagsekonomin.

Vi har kreditvärdighetsnivån UC Brons. Klicka nedan för att se sigillet:

 

Få kvalificerad hjälp med din bokföring i Linköping till ett bra pris!